dinsdag 12 augustus 2014

Het zit er weer op de EK paralympics zwemmen 2014

Wat was het weer leuk om bij de EK te zijn. Sporters van vier jaar geleden die mij nog herkende en natuurlijk ook weer veel nieuw jong talent erbij.

Ons Nederlands team is zesde geworden in dit evenement. En vele races waren echt super spannend.

Karin kwam met het idee me te laten sponsoren door baantjes te zwemmen. Dus met het sponsorbriefje op pad gegaan en ik heb gezegd dat ik twee banen van 50 meter zou gaan zwemmen. Vele vrijwilligers wilde me sponsoren voor de rolstoel bus. Ik vroeg me af of ik het nog niet verleerd was. Ik heb jaren niet meer gezwommen zou ik het nog wel kunnen? En hoe kwam ik dan het trapje weer op en af, dingen waar ik me lekker even druk over kon maken.

Met een goede coach als Karin, Erik die foto's kwam maken, maar niet weet hoe hij ze door moet sturen via zijn telefoon waardoor nu ook zijn wachtwoord van gmail niet meer werkt ben ik de uitdaging aangegaan.

Brrr ik vond het erg koud ben maar meteen kopje onder gegaan en wat leek ineens 50 meter  ver weg zeg. 
Maar goed wie A zegt moet ook B zeggen dus ik ben er aan begonnen. Met een beetje publiek erbij en met name Britt die me hard aan het aanmoedigen waren heb ik twee banen gezwommen. Het ging goed dat ik er nog maar eens twee bij ging doen. En ik heb het afgesloten met nog eens twee banen. 

Toch wel weer lekker dat zwemmen al zeg ik het zo. Jammer Kees-Yan dat jij er niet was om een foto van mij te maken maar beter een beetje bewogen foto dan helemaal niks.

Ik wil graag de volgende mensen bedanken die 'waar een wiel is, is een weg' hebben gesteund!

Pernille, Pauline, Christiaan, Huub, Laura, Kees-Jan, Kees, Mark, Gerda, Hans, Andreas, Britt,  AndrĂ©a, Andreas, Boy, Annie, Erik en de wethouder van sport en cultuur van Eindhoven!

Dank zij jullie heb ik een bedrag van 85 euro en 52 cent opgehaald.

Lieve groetjes, Mirjam

Geen opmerkingen: