dinsdag 23 februari 2016

En we gaan door!!

Daar ben ik weer :)

Druk geweest met de bus, (hoe kan het ook anders), pgb, gemeente, werk etc maar ik heb het nu aardig op de rit staan gelukkig.

In het december en de laatste editie van de Doe MEE heeft mijn artikel weer een bijdrage opgeleverd. Ik kreeg van een lezer een mooie brief en kerstkaart met 5 euro erin. Geweldig en super bedankt.

Helaas heeft MEE Nederland mij geen exemplaar verstuurd, ze waren mij 'vergeten', daar ben ik best wel teleurgesteld in geweest. Je werkt belangeloos mee en word vervolgens vergeten. Ik moest het artikel van anderen krijgen via de app of mail, zo jammer! Maar goed beste meneer heel erg bedankt voor uw donatie het ontroerde me, uw brief!

Ook ben ik nog even lekker op vakantie geweest in Tenerife bij mijn vriendin Carla en haar man. Even een weekje er tussenuit en de zon op mijn gezichtje heerlijk. Carla had een dubbele scootmobiel gehuurd en ik ben wezen parasailen, ooohh dat ik dat gedurfd heb zeg.

Met Carla op de scoot in Tenerife

Thuis gekomen weer aan het werk, twee mri's gehad eentje van mijn hersenen en eentje van de totale wervelkolom. En toen begon de carnaval. Ondanks dat ik wat minder ben gegaan met carnaval omdat het me gewoon teveel energie kost heeft het me ontzettend goed gedaan. Op vrijdag met mijn lieve vriendin Cristel naar Eindhoven geweest. Wat een feest we hebben bijna de 30 jaar vriendschap bereikt. Het was voor mij even nodig om even de remmen los te laten gaan en mede dankzij jou is dit goed gelukt!!


En nog twee collega's van Archipel tegengekomen 
(we konden elkaar nog niet en kwamen daar per toeval achter lol)

Op zaterdag deed ik mee aan de Geldropse optocht, als kikker en had Geldropse opkikkertjes bij me. Ik ben tweede geworden en had zo mooi weer een leuk bedrag voor de rolstoel bus opgehaald. Met dank aan Marlous, Marijke, Sylvia, Karin en ons pap die het frame had gebouwd.

Het 'opkikkertje' van Geldrop 

Op zondag met Marielle, John, Gabrielle, Peet, Joost, Antoine, Maria en Clara naar het fijn fisje nie cafe geweest van Omroep Brabant. Wat een feest was dat zeg. Samen nog met Betty op de foto in de toiletten. Dank je wel Omroep Brabant voor deze mogelijkheid! 


Op maandagavond gezellig nog even met Dennis naar de stad en toen zat de carnaval er weer op. Het blijft toch een mooi feest vind ik. 
Met Dennis en Audrey in de tent op de mert

De uitslagen van de mri's waren op zich goed er was eigenlijk niks op te zien, ik denk nu na of ik wil worden doorgestuurd naar Nijmegen waar een specialisten team is op het gebied van Cerebrale Parese.

Nou leuk als je een berichtje achterlaat. 

Liefs, MirjamGeen opmerkingen: