vrijdag 4 maart 2016

De eerste donaties komen binnen via mijn crowdfunding

Een week is niks, maar toch ook weer heel veel. De crowdfunding is nu een week onderweg en er zijn toch al wat donaties binnen.


Een donatie licht ik er nu even bovenuit, Haircentre Geldrop van Francis. 
Haircentre zit in de Korte Kerkstraat 42 in Geldrop.

Haircentre is een kappersgroothandel waar je alles op gebied van je haren kunt kopen. Van verf tot haar Accessories en van een goede shampoo lijn tot aan bussen haarlak.

Daarnaast heeft Francis ook nog een goed lopende salon achter in het pand.
Ik laat er geregeld mijn haar doen en ik ga er nooit meer weg. De service en deskundigheid die ik daar krijg heb ik nog maar in weinig salons mee gemaakt.

We oefenen daar zelfs ook met mijn hand. Zoals jullie weten heb ik cerebrale parese. Deze zit voornamelijk aan mijn rechterkant arm en been. Dus mijn handfunctie is vaak best lastig.

Met eindeloos geduld en doorzettingsvermogen van mijn kant oefenen we er op los. Van een zijstaart tot föhnen en geduld is een schone zaak vinden wij allebei.

Francis en ik

Dus voor deskundig advies moet je echt bij Haircentre Geldrop zijn.

Francis super bedankt voor de donatie van 100 euro en dat je geloofd in mijn droom!
Zo weer even verder de allereerste donatie kwam van Heidi, haar ken ik via de BOSK en zij heeft net als ik cerebrale parese. 

Toen kwam Eline van Fat to fit echt geweldig. Zij vroeg me of ik mijn verhaal van mijn maagverkleining wilde vertellen voor op haar blog. Dat ga ik natuurlijk doen en dan plaatst ze ook een link van mijn project!

Mikkieloves heeft zelf een stukje over mij op haar blog geschreven en ook een donatie gedaan.
http://www.mikkiloves.com/#!WERK-crowdfunding-voor-dummies/cmbz/56d45e9c0cf2bc6add12903f

Hoe cool is dat om bij iemand op een blog te staan. Hopelijk werpt het nog zijn vruchten af. Wil jij mij ook steunen? Ga dan naar deze link https://www.4just1.com/project/1152 elke euro is er weer 1.

Allemaal super bedankt! Ik ben er super blij mee!! En ga met een goed gevoel het weekend in.

Lieve groetjes Mirjam3 opmerkingen:

Heidi zei

Ik hoop echt dat je bus er komt. Hopelijk volgen er meer donaties. Het is je zo gegund. Ik bewonder je doorzettingsvermogen.
Liefs Heidi

Mirjam de Jonge zei

Dank je wel lieve Heidi voor je donatie. Ik hoop ook dat er nog wat meer bij komt dat zou mooi zijn toch. Lieve groetjes, Mirjam

Mariëlle zei

Mooi om jouw power te zien en dat dit andere mensen (waaronder mij) beweegt om te gaan doneren.
Ik wens je alle geluk om straks op een fijne manier mobiel te kunnen zijn.
Toi, toi, toi!