maandag 13 juni 2016

In mei gebeurde er veel dingen

De tijd gaat hard. Werken, fysio, van hot naar her ‘rennen’ ‘rollen’ 'slowmotion', het is maar hoe je het bekijkt.

Op vrijdag de 13de was het geen goede dag voor mij. Ik kreeg twee rouwkaarten eentje van mijn lieve (tante) Ria en de andere van een lieve brocante vriendin Carolien. De hemel heeft er weer twee mooie sterretjes bij maar ik ben de mijne kwijt en ik mis ze. Dit vind ik echt de mindere dingen van het leven en zeker als er een strijd wordt geleverd tegen de vreselijke ziekte kanker en deze nog steeds niet overwonnen kan worden.


Op 14 mei was er weer een vergadering van het CP (cerebrale parese) team van de BOSK. In de pauze heb ik mijn sleutelhangers laten zien en  liep de verkoop goed. We zijn ook bezig om de landelijke CP dag vorm te geven, deze gaan we hoogstwaarschijnlijk combineren met een CP weekend voor volwassenen.


Op 20 mei had ik mijn eerste neurologische onderzoek in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Erg interessant en ik hoop dan ook wat antwoorden te vinden wat betreft mijn beperking. Dus daar gaan we dan, ik stap gewoon in de mallemolen van het leven, en draai mijn eigen rondje mee....


Dan op 26 mei mijn eerste beursdag. Vroeg vertrekken met de trein samen met Karin die daar zelf ging rondlopen. Ik stond bij Auto aanpassingsbedrijf Weersink. Ik vond het leuk om met mensen te kletsen, de stand te fotograferen en Rene en Anne in actie erop te zetten. Ik hoop dat mijn bijdrage hen wat opgeleverd heeft en dat Firma Weersink mij natuurlijk nog een donatie wil doen, of via mijn crowdfunding of een stoel op de 2e rij. Ik hoor het graag van je Rene. Hierbij de link van zijn bedrijf en facebookpagina. 
http://www.weersink.nl
https://www.facebook.com/weersinkautoaanpassingen 


Op de beurs ook nog sleutelhangers verkochten daarmee werd ik geholpen door Danielle die ging er ineens met het bakje vandoor. Super tof meid. Danielle is niet zo van de gadgets aan haar stoel maar voor mij maakt ze een statement.

Dus wil je nog een leuke sleutelhanger stuur me dan een berichtje :)

Zondag 29 mei had ik nog een multi-culti braderie op Landrijt. Ik stond daar met mijn kraampje spulletjes te verkopen en natuurlijk met de sleutelhangers. Dankzij Christine, Wilma en Annemiek voor de mooie gehaakte poncho's, omslagdoek en deken kwam er weer geld binnen. Ook met de spulletjes die ik had gekregen van Roos en natuurlijk door Sylvia die gewoon stug blijft doorgaan met sleutelhangers maken samen met haar zus! Was dit voor mij een goede middag geweest en heb ik weer wat opgehaald voor de bus! 

Wil je mij ook nog steunen ga dan naar mijn crowdfunding: https://www.4just1.com/project/1152 

 En zo is de maand mei omgevlogen. Dat wordt snel weer schrijven naar alle verhalen die tot nu toe in juni alweer zijn gebeurd.


Lieve groetjes Mirjam

Geen opmerkingen: