zaterdag 9 juli 2016

Hooipop, tuinfair Kip&Co, armbandjes voor de zomer en nog veel meer.

Op 25 juni jl zaten Karin en ik bij Hooipop in Geldrop. Al jaren doen we daar de toiletten bij houden en staan we sinds 2 jaar met een kraampje om spullen te verkopen voor de bus.

Wat we nog gehoopt hadden, droog weer dat bleef het helaas niet. 's Middags kwam Sylvia ook nog even mee helpen maar we regende zowat de party tent uit. We lieten ons niet kisten en gingen gewoon door maar eigenlijk was het voor niemand echt meer leuk. 

Super goeie bandjes maar met weinig publiek, schone toiletten die niet aan te dweilen waren vanwege de modder en toen was er ineens zo'n mega bui voorspeld dat ik dankzij Marcel alles in mijn auto heb gekregen en zijn we wat betreft de kraam toch maar gaan afbreken. Maar er kwam ook nog wat goeds die dag of eigenlijk meerdere dingen. Een daarvan is dat Monique Bartels heeft geregeld dat op 16 juli in cafe de Muis in Geldrop de collecte bus rond mag gaan. Nou super top natuurlijk. Haar vader geeft me elk jaar een mooie donatie en daar ben ik super blij mee. Dank je wel familie Bartels. Van Jose van de Brand en mijn buurvrouw ook nog een mooie donatie gehad, top!
kom allen gezellig naar Cafe de Muis in Geldrop op HulstVorige week op naar de Bilt naar mijn vriendinnen Heidi en Ingrid. Zij hadden een tuinfair en ik heb de flyer voor ze gemaakt. Zij besloten om met mijn collectebus rond te gaan en dit heeft dmv de bezoekers en henzelf weer mooi 50 euro opgeleverd.
Ingrid, ik en Heidi wat een feestje was het

Afgelopen donderdag bij Sylvia kwam er uit het niets ineens armbandjes voor de zomer. Geweldig dus wij aan de slag. We vinden ze zelf wel leuk geworden. Jullie ook? Er komen meer kleuren aan hoor maar de bedeltjes waren op haha.
Ze kosten 3 euro per stuk en 5 euro met een persoonlijke knuffel van mij erbij. De vraag is of je daar op zit te wachten LOL maar goed 

Lekker zomers toch

Zo voor nu was het dat weer even. Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe. En super als jullie hier een berichtje achterlaten.

Lieve groetjes Mirjam

crowdfunding link:
https://www.4just1.com/project/1152


Geen opmerkingen: